Back it up

Jag Är Trött. Trött. Bara Trött..det har jag varit hela veckan. Vet inte om det beror på att vi var på Sweden Rock förra veckan eller för att det är galet varmt i studion, eller kanske för att jag typ aldrig är hemma innan 21 varje kväll.. Ja ja, i år har jag i alla fall bokat in semester med Lao! Ska gli overkligt skönt att bara få vara :) För nu har det varit mycket, länge.. Eller vänta? Är det alltid såhär mycket kanske.. Äsch jag vet inte.. Är oerhört tacksam för att jag har så mycket jobb o är bokat så i förväg! Jag är bara liiite dålig på att säga nej för mitt eget bästa. Jag som äntligen fixat mig ett hemma kontor för att kunna förbereda skissen innan i lugn o ro.. Så kommer ja hem för sent o är bara för trött för att orka. Oh då blir allt i alla fall jätte stressigt när jag väl sitter där med kunden. Ja ja, man har ju bara sig själv att skylla och det är bara jag som kan göra en förändring!

Men som vanligt spolar vi väl tillbaka lite :)
Metallsvenskan va grymt! På fredagen va vi asfulla för vi (iallafall jag) var astaggade o söp järnet i studion så fort vi jobbat klart! Massa polare slöp upp o vi tog taxi till området! Fortsatte festen! Tydligen strippa jag o Lao lite senare inne i VIP tältet.. Inte näcka såklart men vi tog av oss tröjorna hörde jag. Mitt i natten hade jag samsat hans lillasyster om att vara så snäll o ringa o väcka oss dagen efter eftersom det var morsdagfirande på gång. Hon ringde o hon kom hit. O här satt vi med huvudvärk, spypåsarna, Ipren och resorb.. Tillslut kom vi iväg. Det va jättetrevligt! Galet varmt :) Efter trerätters mat kom vi igång igen. Lao klunga öl :) festa på lite till hemma sen iväg på metallsvenskan dag 2!
Tog de lite lugnare, regnade lite o så sentimentala samtal o en bitter Malin. Men jag är nöjd! Allt händer av en anledning o ingen idé att haka upp sig på något man inte kan göra någonting åt.

Jobbat tokmycket ! Helger o allting för att ha råd med festivaler, kompisar o semester! Hard work work..

Rival Sons och Aerosmith på tele2 arena! Grymmaste någonsin! Rival sons förvånar hela tiden! Shit dom kommer bli stora! Känns precis som vilket riktigt inbitet pårökt 70-talsrockstars som helst! Fantastiskt! Oh sen Steven Tyler kommer aldrig bli gammal! Varken hans röst eller utseende, hehe helt sjukt! Ah det var en riktigt galet bra konsert! Precis lagom till Sweden Rock!

Ola och Petterson hämtade oss med husbilen! Vi fyllde på nödproviant ute vid Marieberg, slängde på lite tysk schlager och brummade på! Blev en grogg väl på plats o sen däckade alla. Onsdagen hämtade vi armbandet reka stället o festade till! Träffade alla mina Arboga polare! Superkul! Festa med dom! Torsdagen hittade vi på Ramons kunder Ronnie, Sandra o Henke o så festade vi med dom istället. Tills Henke däckade under Alter Bridge för han hade glömt bort diabetesen efter all grogg.. Allt gick bra som tur va! Alter Bridge som nästan va giget vi såg fram emot mest va sjukt bra! Fan, sista skivan är magisk? Myles Kennedy sjunger som en Gud !
Vi såg också Sir Reg såklart! Asbra drag ! Blev ringdans o allting., svårt att stå stilla till deras musik :) Erik är en grym trummis :) så stolt hehe ;)
Black Sabbath är alltid grymt! Ozzy är väl ingen fantastisk sångare men jag älskar att se dom! Gamla gubbar, men dom njuter verkligen och man kan se hur tacksamma o genuint lyckliga dom är att folk älskar dom fortfarande! Jag och Linn som också kom tillslut, vi klämde oss så långt fram vi kunde efter Sir Reg ( som spelade samtidigt som sabbath) Ibland är det tur att man är kort, ingen som bryr sig om man ställer sig framför.
Electric Banan Band va hehe pinsamt bra! Har aldrig sett så många hårdrockare göra rörelser till Maja Min Maja Min Bitska Lilla Piraya ! Kvelertak hade bra drag med, Lao blev som galen. Han hittade förresten sin soulmate efter under Udo. En kille som hette Johannes o tydligen va fantastisk på powermetalskrik. Som skrek tillsammans mot varandra på gräset i två timmar. Jag och Linn satt bredvid med varsin cider och väntade hehe :) Sen såklart lördag förmiddag 11.30 spelade The Hawkins på 4sound stage :) Till och med Lao satte på sig en utav deras tröjor innan vi gick dit. Han mumla att det kändes skumt att han hade mitt ens bands tröja på sig.. Stackarn.. Men skulle aldrig tvinga han till något! Men han sa själv att han ville se oh tyckte Johannes o grabbarna va duktiga. Oerhört tacksam att han är en sån fantastisk kille! Finns ingen bättre <3 Oh spelningen va grym! Johannes darrade lite på rösten när ha berätta hur de här var deras störta spelning hittills :) Coolt att dom nått såhär långt ! Vi såg några band till, shoppade men sen tröttnade vi på varm grogg och sol. Jag hade bränt mig och Lao börja bli gräsallergisk. Dags att åka hem! Jättelyckad blev de ! Tack alla involverade ! Nu tillbaka till verkligheten har jag bara jobbat :) men de funkar ! Ha de bäst ! //MC20140613-005258-3178844.jpg

20140613-005300-3180088.jpg

20140613-005300-3180648.jpg

20140613-005258-3178655.jpg

20140613-005301-3181740.jpg

20140613-005302-3182287.jpg

20140613-005303-3183296.jpg

20140613-005301-3181201.jpg

20140613-005259-3179422.jpg

20140613-005302-3182772.jpg

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *