Bara lite bitter, förlåt..

Tjo, måndag kväll.. Ett tag sedan ja skrev. Ja vad har hänt? En del antar ja. Om en vecka sitter jag i alla fall i Idre med hela tjocka släkten. Ska bli mysigt! Jag har en knäpp men underbar familj! Längtar jättemycket ! Oh superkul att min Lao ska följa med! Han är en klippa som orkar med mig ibland. Ta mig inte fel, jag älskar verkligen mitt liv och speciellt mitt jobb! Jag är så otroligt nöjd över mig själv att jag är här idag! Jag minns att när jag gick på högstadiet kunde jag inte se att mitt liv skulle fortsätta efter 9:an. Absolut hade jag vänner o massa roliga intressen som fyllde mitt hjärta. Men jag hade även massa folk runt omkring mig som gjorde mig själv sjukt osäker på varför jag aldrig passade in. Jag har aldrig slutat vara jag, för jag har nog aldrig förstått skillnaden på dom och mig. Jag har liksom alltid bara gjort det jag velat. Det är ju de enda jag vet riktigt säkert. För varför skulle vad någon annan vill, passa mig? Jag brukar följa min magkänsla vad som känns rätt och det har lett mig hit, vilket jag är gladare än någonsin för! Det finns inget jag skulle gå tillbaka o ändra även fast jag kanske inte hade gjort samma val idag. Men de är väl ändå det som är grejen!? Att inte göra samma val om och om igen? Om, och om, igen….. Jag hatar att jobba i december! Det är som att kunderna fattar samma sekund att Oj Shit, de blev visst jul i år igen, fuck?! Vissa hör av sig kvällen innan, någon dagen innan, samma morgon eller inte alls. Vissa dagar funderar jag på om det ens är värt att gå upp, närman redan hade magkänslan kvällen innan att den här heldagskunden han kommer fan inte dyka upp. Åh precis som jag trodde sitter jag där 30 minuter efter bokad tid fortfarande kundlös.. Någon dag va trevlig, absolut! Ja hann ta stan medan de flesta jobbade och fixade alla mina julklappar! Men sen, när man redan gjort all julhandling plus några extra klappar åt sig själv. Hur kul är de .. Jag har betalat hyran med min julklappspengar tidigare. Iof tror jag inte att det är så illa, oh jag börjar ändå bli för gammal för att få julklappspengar så. Klart de löser sig! Vill man så kan man! Men jag tappar bara glöden.. Hur kul är de att börja skissa när ändå 50% av skissen faktiskt blir till tatueringar bara för att folk har dålig planering o några inte ens vågar stå för det. Sen absolut ni kunder som läser och bokar av hos mig, ni behöver inte ha dåligt samvete. Jag är ju människa o det fattar väl jag med att saker kan dra ihop sig på jobbet innan jul, eller att du fått vinterkräksjukan.. Men det är alltid såhär, varje december – No Show! Så som kunder skäller ut oss när vi råkar vakna upp med migrän kan väl jag få avreagera mig på en hel månads dålig inkomst trots att varje vecka börjar fullbokad sen över en månad tillbaka. Ne dags för mig att plöja igenom 3-5 filmer innan ja somnar ikväll också. Vem vet vad resten av veckan har för spännande överraskningar. God natt //MC

IMG_7906.JPGIMG_7919.JPG

IMG_7942.JPG

IMG_7905.JPG

IMG_7992.JPG

IMG_7968.JPG

IMG_8039.JPG

IMG_8055.JPG

IMG_8060.JPG

IMG_8107.JPG

IMG_8157.JPG

IMG_8200.JPG

IMG_8294.JPG

IMG_8269.JPG

IMG_8290.JPG

IMG_8299.JPG

IMG_8258.JPG

IMG_7956.JPG

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *