Dreams Do Come True

Hej, jag kommer fortsätta på samma spår som sist för jag kan fortfarande inte fatta att det här händer mig, Mig Malin, en liten tjej från Arboga bara som allt för ofta har känt sig inte så mycket värd.. Som den HSP känsliga (highly sensitive person) människa jag uppenbarligen är, rotar sig vissa saker i en mer än andra. När människor som jag beundrar, ser mig oh vill mig gott. Dom är snälla mot mig oh ger mig så mycket mer än vad ja någonsin vågat hoppats på. Alltså mina ögon fylls av tårar bara när jag tänker på det.. Jag kan liksom inte beskriva riktigt hur mycket det här har betytt för mig att jag fick träffa och göra min konst på Jay Buchanan. Så många år som jag har lyssnat på Rival Sons, läst och sjungit deras texter, gråtit och fått power genom dom. Jag har njutit till deras gamla liveklipp på youtube och sen sett en tjej suga av sin snubbe på en utav deras konserter. Så många fina minnen haha.

Som ni kanske förstår har jag ju träffat Jay igen och fortsatt på hans sleeve. I början av veckan hördes vi av för på fredagen den 16de juni skulle dom spela i Malmö. Vi kollade lite möjligheter om det fanns tid att tatuera lite. Så bekräftar han sen senare att jag kan vara i Malmö till 12 på fredag. Får precis som sist tyvärr avboka min fredags kund, Förlåt Julia, ska verkligen gottgöra ! <3
Jacob som äger våran studio har ju en bror som har studio i Malmö. Så där får jag snällt låna plats. Jay kommer dit ! Jag va nervös den här gången me haha.. Tänk att man aldrig kan vänja sig ..
Vi tatuerar och uppdaterar om livet lite. Jacobs fru kommer förbi och säger hej med sin chef. Sen säger Jay att han måste dra på soundcheck “- jaha shit, Nu?!” tänker ja. Ah okej, plockar ihop mina grejer o hoppas att jag har material med mig så jag klarar av att rigga upp en station till. Vi tar taxi till Kulturbolaget. Jag hejar på alla andra i bandet, dom känner igen mig sen sist. Så himla overkligt ändå. Men det gör mig glad, dom är snälla ! Så får jag käka lite medans ja kollar på när dom soundcheckar. Jag sa när jag tatuerade Jay innan att min favorit Rival Sons låt just nu är My Nature. Sen på soundcheck hör ja hur han pratar om den låten med dom andra o så repar dom den. Alltså sån sjukt fin låt. Den ger mig en riktig myskänsla i hela kroppen på nå vis. Dom repar den o jag blir lite tårögt i hemlighet. Va fantastiskt att få höra den live, och Jay sa att dom aldrig spelat den live tidigare. Han brukar heller inte låta andra önska låtar hihi, men tekniskt sätt önskade jag ju den egentligen inte utan han valde att spela den för att jag sa att den va grym. Hihi, lycklig !

Vi gaddade någon timme till innan han skulle göra sig iordning för scen. Jag fick en liten sneak peak på låtarna till nya albumet, det kommer bli grymt !! Har redan några favoriter !!
Sen var det dags för spelning, jag gick ju runt med mitt “Rival Sons All Accsess” pass, men jag mötte ändå upp Markus, Jacob och Linda utanför. Jay hade frågat mig innan om det var okej för mig att följa med på bussen vidare till Stockholm sen. Eftersom vi inte hann klart denna dag.. Jaha, ja det var ju bara att höra av sig till samma kund igen som jag bara hade flyttat fram en dag eftersom ja aldrig hade kunna föreställt mig att jag skulle med på deras turnébuss. Sjukt!! :D Förlåt igen Julia..
Så ja, spelningen behöver jag ju inte ens nämna för den var ju som vanligt helt jävla fucking awesome !!
Oh självklart ville ja med på bussen ! Som om inte bara hela den här grejen är en dream come true redan !!! Jag får en egen liten bunkbed så tar vi nån öl tillsammans på bussen innan läggdags. Så himla mysigt ! Jay säger massa visdomsord om livet o kärlek. Så tacksam för att jag får vara här, oh så himla glad över att alla är såna himla underbara människor ! <3 Jag vaggas snabbt till söms på bussen o vaknar 8 på morgonen av att den stannar inne på Gröna Lund. Somnar om några timmar o vaknar sen av att folk passerar mina skynken. Jag tänker direkt att nu är alla redan uppe o iväg, vill inte förlora massa tattoo tid så jag tar mig upp ! Bussen är tom o jag får lite panik. Öppnar dörren o ser fotografen från förra kvällen ! ” Hey where did you came from ?” säger han. Han hade inte fattat att jag följde med hehe. Vi tog en kopp kaffe tillsammans sen satte jag mig uppe längst bak i bussen o kollade på en Queen konsert på TV. Tog kort på alla roliga Gröna Lund kostymer som passerade utanför. Smsade och uppdatera morsan att jag lever o har det bra !
Det visade sig ju att alla sov så jag hade inte missat någonting. Bassisten kommer upp o jag följer med honom till frukosten/lunchen.
Sen tänkte jag börja packa upp mina grejer i Jays loge för att förbereda mig. Då möter jag ju Jay där. Så vi kommer igång me tatueringen runt ett, två kanske. Lyssnar på massa bra musik, pratar, han blir intervjuad av Gröna Lund som läggs ut på deras instagram. Jag tvingar honom o ligga konstigt i soffan så jag kan komma åt att tatuera baksida av hans arm. Haha det ser rätt roligt ut ändå, Todd som spelar keyboard tar kort på oss hehe. Men sen helt plötligt är det en timme kvar innan Jay ska upp på sen ! Fuck, ja hann inte klart nu heller ! Oooh så himla jobbigt …. vill ju att den ska vara klar innan dom släpper nytt.. Vill ju inte att han ska gå runt med en halvfärdig när dom ska göra skivomslag och musikvideos o grejer…. fan..
Aja, det är som det är.. Vill verkligen inte skynda igenom det heller. Det här ska ju bli det bästa jag någonsin gjort! Sen är det dags för gigg igen. Jay fixar sig o värmer upp, jag plockar ihop mina grejer (Som ändå räckte ändå) Sen gör jag mig i ordning me. Scott, gitarristen i bandet säger att jag kan stå vart jag vill under spelningen. Så jag smyger ut på scenen hihi. Dom spelar helt sjukt bra, som alltid ! Jay tackar mig sådär fint igen <3 Jag försöker bara att leva i nuet och njuta av stunden. I år behåller han plasten på under hela spelningen hehe. Så när dom kliver av scen så tar alla o samlas o skålar bakom scen. Några kommer in för att hälsa på bandet. Jay går upp o ska duscha så jag hjälper honom med plasten igen.
Oh han tar upp lite av det vi sa där i den stunden förra året. Han är så fin, oh omtänksam ! Han vill att jag ska komma hem ordentligt efter Stockholm att dom ska försöka lösa det åt mig.
Jag har ju (igen) bara flyttat min stackars kund Julia en dag. Men förbindelserna mellan Stockholm o Helsingborg var inte så bra som jag hade hoppats på. Men bandet ska ju vidare till Polen under kvällen så det visade sig att jag kan åka med söderut för att komma närmare hem, innan dom ska ta bussen över på en färja. Så japp, det är bara o ta en shot tequila o hoppa på bussen igen. Den här gången blir det party, alla är lediga dagen efter. Vi lyssnar på nya albumet, snackar massa skit och dricker öl, whiskey o tequila. Det va en grymt rolig kväll! Overkligt att jag får vara med om detta ! Jag får lite separationsångest när Jay ska lägga sig .. Fan ja tycker så himla mycket om den människan , han är så himla fin på alla sätt ! Men ja jag festar vidare lite till me fotografen, gitarristen o keyboardisten. Sen däckar jag i soffdelen längst bak i bussen tills busschauffören väcker mig vid 06.00 för att släppa av mig i någon rondell utanför Malmö hehe.. Oh därifrån tar jag taxi. Kommer hem o somnar bara. Tack o lov flyttade jag och Julia fram hennes tatueringstid til en annan dag. Annars hade ja säkert somnat på jobbet ..

 

För övrigt har vi haft massa kul drop in på studion, både på Queens Of Pop och sen i studion under HX Festivalen ! Det har kommit galet mycket folk vilket vi är sjukt tacksamma över !

Nu ska jag snart och gästjobba i Stockholm igen och sen därifrån flyger jag till Island ! Sen sista helgen ska jag följa med Jacob till London på den stora mässan. Jag ska inte jobba dock för det är svinsvårt att få en plats där. Men jag hänger med på mässan sen åker jag väl till Camden en sväng o hälsar på lite vänner :)
Sen blir det mässan i Bryssel i år igen ! Återkommer med mer roliga bilder sen när mitt photoshop slutat att krångla ! Take Care //Malin C

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *