Every Time I look At You

Hej hej, va sämst jag är på att uppdatera bloggen ! Men jag hoppas ni har lika mycket som mig att göra så ni inte hinner läsa här heller hehe ..

Jag måste först bara börja med att berätta om det jag skrev sist. Då skulle ju jag o Barry iväg till Motalas tatueringsmässa. Vi va lite misspepp på morgonen när vi va till studion o plocka ihop alla grejer sen körde iväg till Motala. Mässan va liten, till och med de som börjat arrangera mässan kunde inte komma så några andra hade fått tagit över. Men som vanligt har jag massa jobb, det är full rulle o jag gör både några större och några små tatueringar. Min kusin Emily o hennes sambo kommer förbi från Göteborg o hälsar på. Jättekul ! Så när mässan börjar närma sig sitt slut o tävlingarna är igång frågar jag min kund Gunilla, (en härlig stammis från Motala) Vi hade gjort en ros på henne på morgonen, en realistisk i färg. ”- Gunilla vill du tävla för mig i Best Realistic? ” ”- Ja men självklart gör jag det Malin!” Så tävlar hon o vi vinner första pris :D :D I Best Fucking Realistic !!! Typ den enda tävlingen jag någonsin vela haft ett pris i ! Oh Gunilla säger på scen ! ”- Men va roligt Malin, du var den enda tjejen som tävla så vinner du, GirlPower!! Oh det här är ju min födelsedag också så det blev ju riktigt roligt de här!”  Haha hon är underbar ! :D Sen efter de vinner Barry mässan bästa tatuering !!! Haha vi hade inte kunna varit mer nöjda när vi åkte hem !

Sen nu kommer de låta som jag reser hela tiden speciellt eftersom jag skrev om Island sist.. Men i  oktober drog jag o sambon iväg till USA. En liten tripp runt till först New York, Orlando o sist men inte minst Miami. Det var en helt fantastiskt rolig resa ! Enda gången jag var i staterna var med Ramon på en föreläsning i Boston för 3 år sen, så hälsade vi på David Sena i New York några dagar bara innan hemfärd. Men man hann aldrig se så mycket. Nu den här gången var vi verkligen runt o försökte se så mycket vi kunde. Promenerade runt i NY, åkte sightseeingbussar, båt ut mot Frihetsgudinnan, besökte rooftop bars o Madame Tussauds ! Oh en utav dom stora anledningarna till varför vi åkte o valde Orlando var för att The Cadillac Three som är ett ”southern rock, coyntry-isch-band” som vi älskar skulle spela där. Vi va på deras första spelning i Europa o då hade dom märkt oss via deras sida att vi åkt från Sverige för att se dom i London. Dom spelade på ett litet ställe i Camden så dom kom fram o snacka lite innan gigget, fråga om vi va dumma på riktigt som åkt dit för dom haha. Men musiken är Sjukt Bra ! Så sen kom dom till Stockholm ett år senare, då var vi såklart där ! Killen som spelar lap steel kände igen oss i kön. Dom tillägnade en låt åt oss under spelningen sen drack vi öl hela kvällen tills ja spydde i en gränd..
Men nu var de på tiden att se dom igen ! Så alltså min sambo som jag kallar Lao fyllde 30 i våras o de här blev lite av hans present eftersom han inte ville ha någon fest :)Så när vi står där i publiken o vevar när Cadillac spelar känner killen på lap steel igen Lao ! ”Why didn’t you call!?! Skrek han o Lao försöker gestikulera att han supit bort den telefonen för längesen haha. Vi möts vid sidan av scen när dom spelat färdigt. Han tycker att det är Helt Sinnessjukt att vi är där ! Han går o fixar backstagepass åt oss o vi får komma in. Först får vi se hela deras gigantiska turnébuss sen står vi backstage o lyssnar på huvudbandet Chase Rice medan Cadillacs sångare går upp o joinar ! Det är grymt ! Lao är lite starstrucked o shotar tequila med grabbarna medan jag snackar business med Kelby ! Sjukt kul kväll ! Så himla nöjd ! Plus att jag fångade ett plektrum haha !

Sen gick vi på Universal Studios ! Åkte massa coola attraktioner o gick på Halloween Horror Nights på kvällen! Har aldrig varit så rädd haha, va som att gå runt i en skräckfilm !
Sen besökte vi Miami, vi badade massa på Miami South Beach o åkte airboat tour för att se alligatorer ! Det var skithäftigt ! Dock var bussresan dit en mardröm ! Jag som precis hade fått massa myggbett i Orlando så visar dom en 45 minuter lång film om dom här sjukt stora o farliga myggorna i Everglades…  Jag dränkte mig i myggsprej när vi kom fram..!  Men sen på turen fick vi se både alligatorer o bebisalligatorer plus massa sköldpaddor ! Va som att va me i Discovery Channel ! Tills vi skulle äta lunch på restaurangen där de stod samma saker på menyn som i programmet av turen…

Sen var våran underbara resa slut :( men som ja skrev tidigare blev de mer resande för mig ! I slutet av november åkte jag med min yogalärare o min tjejkompis Sandra till Thailand på ett träningsläger innehållande yoga såklart, en PT va med för kondition o styrketräning sen fick vi även prova Thaiboxning på ett Thaiboxningscenter ! De va askul ! Trodde aldrig jag skulle våga, känns inte som att slåss är min grej men det var sjukt kul ! Sen har jag aldrig varit i Thailand heller, jättefint ställe ! Vi bodde i Khao Lak ! Badade även mycket o käkade god mat. I vårat gäng följde också en tjej som äger 2 restauranger där dom gör raw food. Så hon hade workshop med oss. Riktigt gott o verkade inte alls så avancerat som jag hade trott ! Så fick jag ju såklart lov att få en tatuering gjord av bambu ! Det var ashäftigt ! Gjorde såklart ont (gjorde på tummen) Men läkningsprocessen var ju helt annorlunda ! Väldigt nöjd !
Annars är jag bara sjukt tacksam över alla underbara kunder jag har som gör mig så upptagen, mina underbart fina vänner o min favorit till sambo ! Mer äventyr är på gång i vår ! Jag hoppas att ni uppskattar att jag är så privat på min blogg. Det blir liksom så jag skriver eftersom jag alltid (tidigare i alla fall) skrivit dagbok. Oh jag tycker själv väldigt mycket om att lära känna den som ska tatuera mig så man vet lite vem det är som ska göra mina permanenta avtryck. Tatueringar är väldigt personliga för mig eftersom jag oftast lägger mycket hjärta o själ i mina jobb. Eller ja det blir ju så utan att jag kämpar för det egentligen. Min artistiska sida är ju en stor del av mig som ger spår i allt jag skapar. Lär ju även känna mina kunder för att lättare skapa en bild av vad som kan passa just han/hon bäst. Även om jag bara gör en liten text kan de finnas många avgörande faktorer för att få den att ge rätt intryck. Så skriv gärna ett mail o skicka iväg om ni har några funderingar så ska jag göra mitt bästa för att svara snabbt o bolla idéer!

//Malin

Carper Ink Best Realism Motala Tattoo

Carper Ink First Prize Realism Tattoo

Carper Ink Halloween Elite Artwork

Carper Ink Halloween Party 2015 home made

Carper Ink New York

Carper Ink Vacation 2015

Carper Ink Amon Amarth Singer

Carper Ink Thailand Bootcamp Rosa Skrot

Carper Ink Drawing

Carper Ink Booth Elite Artwork

Carper Ink My Turn Backpiece

Carper Ink Present Gift

 

2 kommentarer på “Every Time I look At You

  1. Hej!!
    Jag är så lycklig och tacksam över att internet finns!!!! Och glad att jag, tack vare mitt nyfikna virrande ute i etern, hittade till just DIG!!!! Jag blev totalt kär i dina alster!! Du gör så fantastiska bilder och din blogg visar lite vilken go personlighet du har, att ditt jobb betyder så mycket. Jag har en mindre lyckad tattoo i nacken som jag vill täcka över och bygga ut lite. Jag kan sända bild sedan så du ser den…Den nya kommer att betyda väldigt mycket och av alla tatuerare jag sett, vill jag att DU gör den..
    Vänligen Grethe i Habo

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *