Good Things

Hej hej gott folk ! Våren börjar snart smyga sig på, äntligen ! Man blir så sjukt deppig av allt mörker den här årstiden .. Men jag håller mig som vanligt sysselsatt ! Studion börjar bli klar nu, vi har fått vårat ritrum, fler har flyttat in och jag har fått upp mina tavlor i båset ! Vi har även fått upp en riktig skylt !! Första gången sen jag började jobba i Örebro haha, helt otroligt ! :D

December var en hektisk månad, vi flyttade studion, jag jobbade extra i Stockholm på drop in på Lifestyle Tattoo Södermalm, sen ställde jag upp för en vän o tatuerade på hennes privata 50 års fest. Som tur va hjälpte min snälla mor mig den kvällen, ni vet utfodrade mig när jag såg hungrig ut oh motade bort folk som var fulla haha. Oh hon är så himla go o fixade så vi hade matchande förkläden med “Carper Ink” på ! Tur att man har världens bästa mamma !
Sen hann vi även me att åka till Idre hela familjen Carper, jag börjar få lite kläm på de där med slalom nu. Fast roligast var det att åka scooter och sen bara se cool ut på after ski’n i min zebra outfit !

Sen jobbade jag på Sälen mässan, åkte dit själv som vanligt men träffade några jag kände när jag kom fram oh såklart gjorde jag massa nya vänner! Min kusin och hennes kille kom och hälsa på en sväng med, vilket va väldigt trevligt på efterfesten !
Så i februari åkte jag tillbaka till Stockholm en sväng och gästade på Lifestyle Tattoo Södermalm en vecka. Himla trevligt gäng de där ! Man blir så sjukt inspirerad ! :D Vi var även iväg och spelade badminton innan jobbet en morgon, sjukt kul ! Blir glad av att vara där !

När jag kom hem från Stockholm stod två coola skateboards och väntade på mig med mina tatueringar på som jag har beställt frpn spaniens Skate Ink Designs! Ska bara hitta en plats till dom på väggen !
Besökte mässan i Trollhättan i år igen, Tattoo Meltdown. Undra varför jag aldrig ansökt om att få jobba där, det är ju en sjukt trevlig mässa ! Får ta oh göra det nästa år, om dom vill ha mig och jag får plats såklart .. Men nu var jag bara där för att hänga, drack några rom o cola, träffa nytt o gammalt folk, gav Jacob på Crooked Moon priset jag vann på Sälen mässan med ryggen han har gjort på mig :)

Nu framöver får vi se vad som händer, hörde ryktas om att Tattoo Mess eventuellt skulle göra en mässa i Västerås också, då ska jag ju dit såklart !

Oh by the way, ja klippte av mig håret också haha !

Hade bäst alla !

Carper Ink Our New Shop

Carper Ink Private Party Tattoo

Carper Ink Family Skitrip

Carper Ink Working Lifestyle Drop In

Carper Ink Pimping My Booth

Carper Ink Tattoo Mess Salen

Carper Ink Watercolor Painting Skull Roses

Haha mycket som har hänt med mitt utseende ! 6 år mot 26 år !

Carper Ink Big vs Little Malin

Carper Ink Working at Lifestyle

Carper Ink Badminton Lifestyle Tattoo Sodermalm

Carper Ink My Skateboards

Carper Ink My New Skateboards

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *