I just Wanna cross the Line with You

Hej hej, hoppas ni har de bra där ute i farliga världen ! Själv har jag haft en ledig helg trots att ja fått den fullspäckad med grejer som vanligt ! Men det är ju kul, annars skulle jag ju inte göra det! Jag känner mig liksom helt värdelös om mer än en dag har gått där jag inte har gjort någon nytta alls. Får lite panik.. Men de får inte Lao, försöker se o lära av honom haha.. :D I alla fall har de varit ganska full rulle senaste två veckorna ändå. Fast som vanligt alltid bara roliga saker som står på schemat ! För inte så länge sen var ju studion o besökte Tattoo Meltdown, en tatueringsmässa i Trollhättan. Det var skitkul ! Hyrde en stor buss som vi åkte i tillsammans allihopa. Jag åkte ju mest dit för att fortsätta på min ryggtavla med Jacob :) Det blev asbra ! Satt 5 timmar på en vanlig stol och bara mosade ! Vi har inte mycket kvar nu ! Dom andra från studion tävlade som galningar i massor o både Emanuel o Barry vann faktiskt ! JÄttekul ! Sen blev de ju en hel del dricka o jag shoppade som vanligt fån Sinners and Saviours :) plus att jag faktiskt piercade septum som jag tänkt på ett tag ! Hemfärden va mindre kul när det blev många bakisfisar i bussen och mycket könsord av några som fortfarande va i gasen o skulle fortsätta ut när vi kom tillbaka haha. Så pigg va inte jag dock.. :) Sen började de väl igen med rockkryssningen, Close Up förr förra torsdagen! Jag, Lao, Ola och Anders åkte ! Det var mest för att mitt favoritband Black Label Society spelade, Zakk Wylde som är en utav mina absoluta favoriter ! Av en ren slump kvällen innan kryssningen såg jag ett mail om Zakk Wylde i min inkorg. Hm vad är det här tänkte ja.. Läste det och det stod att svarade man snabbt med sitt namn hade man chansen att bli en utav dom utvalda att träffa Zakk innan gigget på torsdag !!! Jag svarade snabbt som F*n !! Sen fick jag svar att jag får träffa honom !! Helt jävla sjukt ! Så vi åkte tåg på torsdag efter lunch (jag o Ola laddade upp med en riktigt lunch tillsammans innan) Sen på Centralen i Stockholm blev de några fördrinkar o ostron som tidsfördriv innan taxi till hamnen. Där hämtar jag ut mina 2 specialpass, tog med mig min gitarrerfarna kille till mötet med Zakk :) Väl på båten var de bara att gå direkt till mötet. Jag trodde att jag skulle få träffa Zakk mer bara vi två men så var det inte. Det var kanske närmare 20 pers som stod utanför och väntade. Vi fick sitta på stolar framför en liten scen där Zakk senare kom upp o satte sig. Folk fick räcka upp handen o ställa frågor. Hehe.. ja jag spelar ju inte gitarr o hade inte förberett några andra frågor så satt mest o var lycklig. Lao frågade en fråga dock ! :) Sen när Zakk hade imiterat Ozzy och berättat massa andra coola turné historier i över en timme säger hans crew att Zakk inte har tid att signera någonting.. Va Fan?! Jag har ju släpat på min favorit LP hela vägen från Örebro, andra hade släpat på gitarrer o skit.. Men då va Lao snäll o trängde sig så Zakk signerade faktiskt min skiva ändå ! Lycklig !!!! Vi fira me skumpa på rummet sen haha ! Sen var de bara den vanliga kryssningdimman. Dagen efter när vi hade slängt i oss en ordentlig brunch, kollat dom andra banden o bara drev runt tills vi kunde gå i hamn berättar Ola att han bokat taxi till oss. Vi står o väntar. Sen glider de upp en vit limmo som Ola går fram o pratar me. Hoppa in säger han haha, det har är Daniel som ska ta oss på en sväng i Stockholm ! Helt galet ! Jag har aldrig åkt limmo tidigare !! Vi åker runt ! Öppnar en flaska skumpa, drar på lite hårdrock från min spotify. Om 2 timmar går tåget hem. Men då får Ola något ryck o frågar om inte Daniel kan köra oss raka vägen till Örebro istället. Så onödigt att bara cruisa runt här när vi ändå bara fördriver tid. Haha ! Så japp, vi åker hela vägen till Örebro ! Stannar på Max o köper några burgare, öppnar några fler flaskor skumpa o en flaska vin, Sjunger på högsta volym till The Cadillac Three, bokar bowlingbana på Pitchers o åker direkt dit. Bowlar o avrundar kvällen med några öl o slag på boxningsbollen. Det perfekta avslutet någonsin ! Så jävla nöjd ! Dagen efter åker jag på RockYoga i Västerås med Maria och hennes man Johan som är sångare i Amon Amarth. Vi yogar 2 timmar till bland annat Iron Maiden, Ozzy, Jimi Hendrix sen käkar vi o snackar på hemvägen. Jättetrevligt ! Supersköna människor ! På kvällen äter jag, Lao, morsan och Anders ute eftersom morsan fyller, söndagen grillar vi korv hela släkten ute vid Naturens Hus för att morsan fyllt o på kvällen kommer min julklapp – föreställningen med Mia Skäringer ! Jättebra ! Jag o morsan tar ett glas skumpa o snackar lite efteråt. Sen har veckan rullat på för fullt igen ! Afterwork med studion i onsdags, alla va samlade för en gångs skull! Jättekul ! Till och med Ramon trots att han har så mycket med sin mässa att ordna nu :) På fredagen körde vi afterwork med Laos familj istället o sen ut o käka med Lynn o Piraten som va hemma från Norge ! :) Ja shit, du hör ju, full rulle :) Men kul har de varit ! Nästan lite för kul så jag typ behöver en paus från alla afterworks o kan fokusera på mitt jobb igen haha ! :) Nerå det går så bra ! Nu ska ni få se lite kul bilder innan ja checkar ut ! Godnatt !

Carper Ink Tattoo Meltdown Elite Artwork
Carper Ink RockKryssning
Carper Ink RockKryssning
Carper Ink RockKryssning
Carper Ink RockKryssning
Carper Ink RockKryssning
Carper Ink RockKryssning
Carper Ink RockKryssning
Carper Ink RockKryssning
Carper Ink RockKryssning
Carper Ink RockKryssning
Carper Ink RockKryssning
Carper Ink Hemma
Carper Ink Rock Yoga
Carper Ink Elite Artwork AW
Carper Ink Plusfamilj
Carper Ink Egg Muffins

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *