I’m going all the way!

Hej hej, här sitter jag med en liten hund som sover nedanför mig! Så mysigt !! Lördag-lördag är vi hundvakter nu en vecka. Eller Lao ska iväg på jobb mest så jag ska bo i vovvens hem resten av veckan så han känner sig extra trygg! Jag är ju van gammal hundägare, inte som Lao hehe men man glömmer fort hur mycket dom ska ut o mattider osv.. Hehe sen är ju Billy lite valpig fortfarande så det kräver även en hel del bus. Fast de har gått bra hittills, jag trivs ! Kollade kalendern o såg att min första eventuella oplanerade helg är tredje helgen i mars ! Nu börjas de igen, trappa upp inför sommaren ! Men i år har jag redan ett kontrakt skrivet med mor att jag INTE ska bränna ut mig! Så jag ska försöka hålla de ! Jag känner att för varje dag som går blir jag hela tiden liiite lite bättre på att prioritera mig själv. Rensa dålig energi o bara göra sånt jag älskar o omge mig med folk jag mår bra av ! Sa jag att jag anmälde mig till en street dance grupp o att det är de absolut bästa beslutet jag tagit på länge ?! Shit vad jag har saknat att dansa på de sättet ! Koreografi ! Svett ! Hög musik ! Älskar de ! Längtar tills nästa lektion ! Alla hjärtans dags var asmysigt förresten, vi gjorde trerätters hemma bara! Billy var ju här så vi kunde ju inte gå ut direkt, då hade han väl käkat upp varenda matta här hemma.. :P ne nu ska jag nog ta kvällsturen med honom sen lägga mig o ladda inför en ny arbetsvecka ! Gaddade förresten Ajna 80år här om dan, skön kvinna ! Hon gjorde en delfin med en ros bakom bara för att reta släkten :D Godnatt !

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *