I’m gonna follow my Joy

Hej, ledsen för att jag varit tyst så länge. Det händer så himla mycket ska ni veta. Det här senaste året 2018 har verkligen varit händelserikt! Jag är väldigt glad över att jag flyttade till Helsingborg, ett utav mina bättre beslut. Även om jag saknar vänner o familj hemma. Trivs sjukt bra på studion, det här är verkligen människor jag vill omge mig av! Min lägenhet känns också jättebra och Helsingborg som stad är jättefint med havet och allt ! Älskar att ta promenader längst med stranden innan jag går hem, bara för att kolla på solnedgången och komma ner lite i varv.
Trots att jag bara bott här ett år nu är min kalender mer fullbokad än någonsin och mailen bara rasar in. Så ni mina gamla kunder som är vana vid att kunna chatta med mig lite hela tiden. Ni får tyvärr ha lite överseende med att jag inte svarar lika ofta längre. Jag har gjort ett aktivt val att behålla den handskrivna kalendern just för att jag inte ska sitta och jobba dygnet runt och bli helt utbränd. Jag har dagar då jag svara på alla mail i tur och ordning. Bara ha tålamod med mig !

Oh by the way har jag träffat Rival Sons igen men jag ska inte babbla på om det i detta inlägg också haha ! Men det var såklart amazing som vanligt !!!

Ska jobba på Svenska Tatueringsmässan i Norrköping sista helgen i April.
Sen Prison Ink i Danmark
Eventuellt ska vi tatuera i ett tält på Copenhell också men inte helt spikat än. Håll ögonen öppna !
Men roligast av allt så har jag och Pernilla från Kryptonite bokat in oss på en tatueringsmässa på Bahamas i november !! Taggad !!!! Ha det bäst alla ! //Malin

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *