Lets get out of our comfort zones

Hello !
Om exakt 9 dagar sitter jag på flyget till Nepal ! Jag är som vanligt nervös men också väldigt otåligt pirrig, det ska bli askul ! Det är en tatueringsmässa där som jag åker dit för o ska jobba på! Sen kommer jag självklart stanna några dagar, vandra lite, se Mount Everest o sånt där du vet. Köpte en ny stor resväska igår som jag har pimpat med stickers och idag har jag beställt mer nålar o färger så jag förhoppningsvis ska klara mig utan att något tar slut där borta. Men sen så ska man ju få plats med kläder i väskan också, vandringsskor till och med, oj oj, vi får se hur det går ! Men va fan, det är inte så noga, allt löser sig ! Sist jag åkte till Island söp jag mig ju full kvällen innan, packade väskan på 10 minuter aspackad o missade bussen till Arlanda så fick betala en dyr taxi till Västerås där det var bussbyte haha. Oh den veckan blev ju lyckad ändå även fast jag mest hade packat ner massa byxor …. Så länge jag har allt med mig så jag kan jobba, det är ju därför jag åker :)
Carper Ink Nepal Tattoo Convention

Andra saker som händer! Jag kommer att jobba på Ramons mässa här i Örebro i år igen ! Den kommer äga rum valborgshelgen (29de april – 1a maj) och massa coola band kommer att spela, bland annat Hardcore Superstar, Mustasch och mina vänner The Hawkins ! Det får ni inte missa !

Carper Ink Örebro Tattoo Expo Elite Artwork

Sen kommer jag att gästjobba i Göteborg hos min vän Pernilla på hennes studio Kryptonite tattoo 9de augusti till 13de augusti

Carper Ink Kryptonite Tattoo Göteborg Gästjobb

Kommer jobba på Island i år igen !

Carper Ink Iceland Tattoo Expo

Kommer även att jobba på Huskvarna Rock and Art !

Carper Ink Huskvarna Rock and Art

2 kommentarer på “Lets get out of our comfort zones

  1. Är du redan uppbokad inför tatueringsmässan i Örebro, eller har du utrymme för något mindre ? Jag har sett att några tatuerare gör färdiga skisser som de tar med sig, kommer du också att göra det ?
    Ha det gott, gillar verkligen ditt arbete :)

    • Hej hej Carina ! Jag kanske kan ha tid för något litet :) kommer inte rita några färdiga skisser att välja på utan ritar isåfall på plats om folk önskar något speciellt. Du är välkommet att kontakta mig på min mail om du är sugen på att tatuera dig, så ordnar vi något :) Glad Påsk ! //Malin

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *