Long Time No See

Hej hej, förlåt nu var det längesen igen.. Men det händer så sjukt mycket hela tiden..

Ska försöka sammanfatta mig, jag var ju till Nepal i våras! Det var grymt förutom att man inte direkt tjänade några pengar på mässan men betalade massa för båset o resan. Sen ska jag ju inte glömma att berätta att 3 av oss 5 blev magsjuka på hemvägen. Vi spydde konstant de sista 3 timmarna på flyget.. Oh jag återhämtade mig inte när jag kom hem utan en vecka senare låg jag på infektionsavdelningen med dropp.. Mitt första sjukhusbesök sen jag bröt armen på min 10års dag hehe. Men det gick bra ! Är ju en kul historia att berätta nu ! :) Nepal var ju för övrigt ett häftigt ställe att besöka, många fina vyer när vi vandrade i bergen 80 km på 3 dagar. Mycket god mat (om man inte blir magsjuk) Folket var väldigt nyfikna på oss och våra tatueringar. Har aldrig tagit så mycket groupies bilder haha! Så i det stora hela så är jag ju såklart glad att jag åkte, kanske inte gör det igen nästa år, men ja vi får se, man vet aldrig !

Sen var det Ramons mässa här i Örebro, jag jobbade för fullt som vanligt. Det var kul !

Gaddade backstage på Bråvalla också ! Jag o Lao åkte med Johan och Maria. Johan som är sångaren i Amon Amarth. Gjorde varsin tatuering i Amon Amarths loge sen va vi uppe på scenen resten av kvällen. Såg bland annat Tenacious D och Flogging Molly ! Grymt Coolt, Jack Black stod typ en halv meter framför oss bakom scen !!!

Så har jag varit runt och gästat lite också om ni såg det :) Först i Göteborg hos Pernilla på Kryptonite Tattoo sen i Stockholm på Lifestyle Tattoo Södermalm ! Sjukt kul var det, så nöjd över mig själv att jag orkade o vågade ta mig iväg. Såklart är det ju alltid smidigast att bara sitta hemma i sin egen studio med alla sina egna grejer. Men jag vet ju att även fast det är lite bökigt att bo i en resväska , lära sig hitta på nya ställen o jobba med nya personer så är det ju precis just det som gör att man utvecklas också! Utvecklas o träffar nya vänner ! Så jävla värt de ! Känns som man växer både som människa och som artist !

Oh sen sist men inte minst har jag ju varit på Island igen. Söp mig inte full kvällen innan denna gång he he… Åkte själv från min studio i år igen men bodde med dom jag åkte till Nepal med, sen har man ju lärt känna massa folk nu som kommer till Island varje år, så börjar faktiskt känna mig ganska hemma. Att jobba på den mässan känns som att jobba på en enda stor studio, alla är som en familj ! Älskart’ ! Träffade såklart massa nytt folk också, vilket alltid är jättekul ! Älskar mitt jobb ! Fick många bra kunder på mässan med motiv som passar mig ! Känner mig sjukt nöjd ! Vi hann med en liten roadtrip, vi va på Whale Watching och såg vikval och delfiner, dock hann vi ingen Blue Lagoon.. Men har även här ätit massa god mat, druckit goda drinkar och burit med mig massa take away beer ! Islänningarna vet vad man vill ha haha !

Om några veckor är det Huskvarna Rock and Art som jag ska jobba på, sen Tattoo Mess här i Örebro! Bara maila om ni vill gadda er –> malin@carperink.se  <–

Carper Ink Nepal 2016

Carper Ink Nepal Convention 2016

Carper Ink Nepal Monkey

Fantastiskt att jag nu heter Malin Carperink haha

Carper Ink Arboga Tidningen

Carper Ink Elite Artwork Crew

Carper Ink Punk Rock Yoga Love

Carper Ink Deer Skull

Carper Ink Perdibird

Carper Ink Guest Spot Kryptonite Tattoo

Carper Ink Guest Spot Lifestyle Tattoo Södermalm

Carper Ink Guest Spot Lifestyle Tattoo Södermalm

Carper Ink New Tattoo Whines

Carper Ink Iceland Tattoo Expo 2016

Carper Ink Iceland Whale Watching

Carper Ink Road Trip Iceland

Carper Ink Iceland National Park

Carper Ink Iceland Road Trip

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *