Love Of my Life

Nu har jag jobbat en vecka och två dagar efter semestern. Visst är de skönt att vara tillbaka! Oh jag skapar som aldrig förr, ibland behöver kreativiteten ha andra utlopp för sig! Det är inte bara tatueringar jag är kreativ inom. När jag var liten täljde jag spjut till mina barbiedockor, jag sydde sackosäckar och byggde luftballonger. Jag och mina kusiner hade ett rock/pop band, vi dansade på Järlestation, vi gjorde smultronsylt och lekte dinosaurier i skogen! Jag har alltid pysslat! När mamma träffa sin sambo Anders var jag 8år. Anders mamma var hobbykonstnär och vi målade och drejade så ofta vi kunde. Hon visade mig massor med olja o akryl, hur man drejar muggar och tallrikar! Det var superkul! Så alltid på sidan av har jag spelar fiol sen jag var sju år och dansat sen jag var 10. 2007 började jag i Munktorpsteatern och Arboga Revyn. Plus att jag i fem års tid ansökte till UKM (ung kultur möts) och gick vidare till riksfinalen alla gånger med min konst men även med teater och monolog/dansframträdanden!
Så egentligen, att bara få cykla varje dag fram o tillbaka till studion och enda sättet jag utrycker min kreativitet på är där, det har begränsat mig en hel del. Även fast tatueringar är långt ifrån begränsade är det enbart en uttrycksform :) i alla fall om man jämför vad jag är van vid. Kreativ utveckling sker genom att få skapa nya vägar genom fantasi. Oh hur gör man det om man bara får handla inom trygga ramar med samma gamla verktyg? Det finns massa tatueringsstilar jag hatar eller inte förstår mig på. Men ibland bokar våran receptionist in något sånt på mig, men istället för att göra som jag brukar måste jag sätta mig ner o tänka o slutresultatet blir en bättre tatuering än förväntat och jag lärde mig massa nya saker om just den här stilen! Vissa tatuerare har blivit sura på mig, för jag tar åt mig alla jobb, tribaler som porträtt. Som om jag skulle tro att jag kan allt! Haha klart jag inte kan, men hur ska jag någonsin kunna veta om jag inte testar? Oh hur kul är det att bara stå o trampa på samma jag känner mig trygg i? Även jag vill väl utvecklas! Oh se så långt jag har kommit! På 4 år inom studio varav 2,5 år var helt själv i en egen studio sitter jag här idag, fullbokad över en månad och kunder som sitter o väntar på mig på Island när vi ska dit och jobba, en gästplats i USA om jag vill och 47000kr i moms som jag betalar in om en vecka! I Arboga betalade jag 4000kr i moms, haha så jävla sjukt! Mycket har hänt! Men tänk då om jag suttit där med Niklas 2008 och han bad mig träna och göra min första tatuering. “Ne jag har aldrig gjort det förut så jag kommer vara sämst och därför är det ingen idé”
Såklart man är sämst när man börjar. Men hur ska man annars lära sig?
Jag har alltid haft mitt egna lilla sinne som bara jag kan mata med saker jag vet att jag mår bra av och utvecklas av. Med tiden har jag blivit bättre på att prioritera mig själv även fast ja fortfarande snubblar över andras behov före mina egna, gång på gång. Men motgångar har aldrig skadat tillräckligt ! I slutändan triggar det mig bara till det ännu bättre!

IMG_5130.JPG

IMG_5132.JPG

IMG_5114.JPG

IMG_5061.JPG

IMG_5076.JPG

IMG_5051.JPG

IMG_5014.JPG

IMG_5009.JPG

IMG_5072.JPG

2 kommentarer på “Love Of my Life

  1. Härligt att höra att det rockar på för dig Malin! Som du säger..tatuering är bara ett sätt att utrycka sig..fortsätt att utrycka dig som DU vill så kommer du nå högre än stjärnorna! Fortsätt dessutom att jobba med carperink…smart inför framtiden! :)
    //Carla

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *