You Needed a Light, So I set Myself on Fire

Gokväll Folket !

Nu har studion flyttat ! Förra helgen flyttade hela Elite Artwork in på Storgatan 20 tillsammans med Tattoo Superstore som delägare. Snart kommer det även finnas permanent make up, piercing, laserborttagning och i framtiden även frisörer förhoppningsvis. Jag har noll koll egentligen, det är ju inte min studio utan vi hänger ju bara med :) Men stället ser ut att ha potential ! Stor del av lokalen är fortfarande under ombyggnad men allt är klart i rummet där vi sitter och den delen är godkänd av Miljö och Hälsa, det viktigaste ! Det är bara vi som saknar ett ritrum där man kan gömma sig med en kopp kaffe haha.. Så här har de sett ut i alla fall !

Carper Ink Elite Artwork New Place

Visst ser det ganska gött ut ändå ? Det är ännu bättre live, så kom förbi vettja !
Jättemycket har inte hänt sen sist, jag jobbade på först Huskvarna Rock and Art! Hängde massa med Pernilla på Kryptonite Tattoo o genom henne träffa jag lite nytt härligt folk! Barry var med i juryn och Manne va med i bilen dit i alla fall. Sen har det ju även varit Tattoo Mess här i Örebro samma helg som Halloween va. Oh kanske just på grund utav Halloween..kom det inte så mycket folk till Tattoo Mess. Gjorde inte mig jättemycket eftersom jag redan hade inbokade kunder. Det enda som var tråkigt var att jag inte hade några utav mina andra kunder där o tävlade för mig.. Det är ju inte så lätt att ha chansen till något pris när man inte har några kunder med i tävlingarna :/ Barry hade bättre pli på sina kunder så han vann 3 priser tror ja ! Men jag har anmält mig till Tattoo Mess i Sälen i januari, eller dom ringde faktiskt mig o ville att jag skulle vara med så hehe :) Bättre lycka nästa gång !

carperink-huskvarnarockandart-pernillaochmalin Carper Ink Huskvarna Rock And Art Malin Carper

Carper Ink Tattoo Mess Malin Carper

Carper Ink Tattoo Mess Salen2017

För övrigt var jag och Lao tillsammans med min mosters man Ola o hans bästa kompisar till Amsterdam för att se The Cadillac Three. Mitt första besök i Amsterdam, de va som förväntat hehe. Dock var inte vädret på våran sida, det regnade o blåste mycket. Vi va på Van Gogh museet osv. Sen lite wild and crazy sådär som jag kan vara som bara lever på feeling så friade jag till Lao o han sa ja haha ! Galet !

Carper Ink Cadillac Three Amsterdam

Sen har jag ritat lite och även hjälpt mamma med en skylt dom skulle ha för alla gemensamma avdelningar på hennes förskola

Carper Ink Little Drawing

Carper Ink Painting Kindergarten

Carper Ink Villfarelser

 

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *