No show

Va trött ja blir på o sköta mig hela tiden. Man gör de man ska, sköter sig, ställer upp, jag lurar aldrig folk, de jag säger det menar jag, jag gör det jag kan. Ibland tackar karma en, som här om veckan när jag hade stoppat dagsavslutet och 1500kr i bakfickan efter jobbet. Cyklade till affären o när jag kom hem va allt borta.. Ringde studion letade igenom väskor o jackor hemma.. Borta! Så ringer de ett okänt nummer, hm tänker jag. Jag brukar aldrig svara hemma på kvällen på okända mobilnummer men den här gånger gör jag det.. Det är en kvinna som frågar om jag är Carper Ink. Jaha en kund, tänker jag. Men sen frågar hon om jag saknar pengar o ett dagsavslut dom hon nämligen hittat ihopvikt på golvet tillsammans inne på affären !! Oh på dagsavslutet står ju som tur va typ alla mina uppgifter haha ! Så vi möts på cykel ute vid affären så ger hon tillbaka allt till mig ! Jag är så lycklig över hennes ärlighet o att hon faktiskt inte tog pengarna själv ! Tackar henne massor med gånger :D sen skils vi åt men när jag kommer hem kommer jag ju på att hittegods ska hon ju ha. Jag kontaktar henne igen men hon vill ingenting ha för mödan, idag var de hennes tur att vara snäll helt enkelt svarar hon ! Vilken kvinna ! Lätt min nya idol ! Blir så otroligt glad över såna här händelser o då känns verkligen allting värt ! Hela livet ! TACK !

Men sen önskade jag ibland att jag kunde slå av den här brutala generositeten som jag oftast utsätter andra för. Klart jag kan lägga ut för de där, klart jag handlar de när jag ändå ska dit, absolut, jo visst, självklart .. Men när folk tar för givet och inte uppskattar att jag gång på gång finns där. Då tröttnar ja ! Ne nu är det bra ! Oh nu har jag haft sjukt mycket kunder som bara inte dyker upp eller avbokar på konstiga ställen konstiga tider utan att ha fått svar från mig. Oh de bara gnager lite … Speciellt idag när jag varit på gränsen till sjuk i en vecka efter att ha tagit hand om en me mansförkylningen här hemma. Var på gränsen att kanske eventuellt ta någon dag hemma så jag kan få bli frisk ordentligt någon gång. Men nej, kommer man på de för sent så är det liksom för sent så då går de inte. Då måste jag ju jobba. Så jag åker iväg till 10 imorse .. Halv elva ringer ju kunden som bokat in sig på en heldag hos mig. Men hen kommer inte.. Ne så då fick jag ju plötsligt en lucka idag igen :/ oh förlorade pengar. Yey ! -.- Men rastlös som ja är ordnade jag i båset till klockan 15 sen åkte jag i handla o efter se ordnade jag hemma innan jag åkte på yoga och sen upp till mamma o lämnade tillbaka bilen (eftersom vi hade den till Strömstad i helgen, som by the way va astrevligt, grymt gigg me Aggressive Chill, älskar Lao!!)
Ne men imorgon kommer de i alla fall lite kunder, hoppas jag ! Ledsen för min bitterhet men så här har de alltid varit. Har en tendens att känna mig mindre värd att bry sig om i många sammanhang.

“Ibland önskar jag att jag var mer Du.
Då skulle jag slippa bli så irriterad när du är för lite Jag.”

IMG_8595.JPG

IMG_8603.JPG

IMG_8602.JPG

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *