Party Like You

Fredagkväll. Jag har redan sovit en timme i soffan. Imorgon är det tattoomässa i Motala. En dag bara.
Alltså Island, vilken resa ❤️ Jag vet inte om det är så att jag uppskattar den ännu mer bara för att jag just inte ville åka innan. Jag bokade in mig men ingen jag kände som ja pratade med kunde sen åka oh ja bara såg framför mig hur ja skulle få bo själv på något hotellrum i Reykjavik, knappt hitta någonstans, missa alla fester o sen roadtrippa själv. Men så fick jag tag på Dan från förra året som styrde en plats åt mig i ett hus tillsammans med tio andra. Happ, då blev ja ju nervös för de.. Jaha, vad kan de vara för folk ja ska bo med nu då? Tänk om dom tar mässan oseriöst o festar o knarkar hela natten så jag inte kommer kunna sova o missar mina kunder.. Tänk om.. Ah jag vet inte ..

Så det hela började med att jag jobbade lite för sent samma kväll ja skulle ta bussen till Arlanda. Bussen gick 03.50 från resecentrum. Jag packade alla tatueringsgrejer. Va lätt irriterad o nervös. Mange i kassan sa -känns de inte bra Malin kan du ju bara åka hem efter mässan.
Jo de hade han ju faktiskt rätt i :) Fick hem stora väskan. Försökte följa min strukturerade packlista. Lao fixa mat. För o lugna nervernas tänkte ja, jag tar en öl med Linda på Live at Heart… Cykla dit. Typ 10 mojitos, några shots o 3 ställen senare cyklar jag hem asfull. Nervositeten borta i alla fall (vilket ja antar va målet me kvällen innerst inne) Ja packar de sista som ja tror står på listan vilket senare resulterade i fem par byxor o en tröja typ…. Sen tänkte ja cykla till bussen med stor resväska, ryggsäck o min backdrop. 5 minuter kvar tills bussen går!! Ja ringer taxi, ingen svarar. Tillslut, när ja gått halvvägs får jag tag i en. Men ja har redan missat bussen … Frågar om taxichaffisen kan köra mig till Västerås där det är bussbyte. De gör han så snällt. Jag däckar. Han väcker mig i Västerås, ja betalar dyrt o sen däckar på bussen. Framme på Arlanda, själv, lyckas checka in o går igenom taxfreen. Sminket börjar kännas lite stelt, inte hunnit borsta tänderna, längtar efter vatten.. Möter några andra tatuerare ja känner igen från förra året. Sen kommer Dan. Vi samlas ett större gäng tatuerare utanför gaten. Ja tror jag fortfarande är lite full, känns som mitt första intryck är sådär.. Sover hela flygresan. Börjar bli ganska bakis framme på Island. Köper massa vatten o en banan innan vi sätter oss på bussen till vårt hus. Dumpar grejer. Fan Ludvig, han träffa ja ju förra året en snabbis, va kul att vi bor i samma hus, en till ja typ känner ! :) Drar in till centrum o käkar brunch. Ja känner att jag är sjukt bakis o hungrig, MEN.. Ska jag göra en Malin o spy eller kommer ja klara mig? Jag berättar för Ludvig o Fredrik om min resa hit o ja vet inte om dom skrattar för att det är kul eller om dom bara tycker jag är dum i huvudet haha. Jag tar med lite pomfrites in på toaletten om ja skulle spy. Men kors i taket klarar jag mig ! :D På kvällen blir de en blygsam återställare för sen dagen efter rullar helgen igång. Jag, Fredrik o Ludvig käkar brunch innan mässan. Packar upp o sen jobbar för fullt. Jag har en sjukt kul helg. David Sena o ja delar sen rum. Det går jättebra tills ja vaknar mitt i natten av att han skriker något på spanska i sömnen.. Fru Duva o hennes kompanjon kommer till huset också. Henne reste ja ju me förra året också :) Sen bodde de ett gäng spanjorer i källaren. En utav dom träffa ja på min första mässa i Västerås 2011. Han kom ihåg mig, gillade min utveckling o sa att han köpte en tröja av mig då i Västerås haha. Världen är bra liten. Jag, Ludvig o Fredrik hänger ihop mest med frukost o ritade varje morgon o sen en öl på kvällen. Jag har sjukt mycket kunder på mässan, som alltid här på Island. Vissa kunder bättre än andra :) ju senare på kvällen de blir ju fullare blir dom .. En tjej har något reflexgrejs i sitt smink som min pannlampa så fint lyser upp haha, svårt o hålla mig för skratt. På söndagen, sista dagen jobbar jag över 2 timmar efter att mässan stängt.. Ludvig o några andra väntar snällt på mig så vi kan åka tillsammans till avslutnings middagen/festen med alla tatuerare :)

Käkar på sushi samba sen vidare till dillon som alltid. Alla är där, de kastas tärningar spelas hög hårdrock, jag har en dancebattle med en kille från Spanien. Men han reser sig aldrig från stolen för han menar på att folk från Spanien har det i blodet o att han kan dansa bättre än mig med sitt finger.. Jag som dansat flera gånger i vecka sen ja va typ 10år, han ba: Ja du behöver ju lektioner för du kan inte av dig själv.. Shit va sur ja blev, vi blev nog inte riktigt kompisar efter det på hela resan sen.. -.- Efterfest !
Kom hem .. Vet inte 5 kanske, efter jag o Fredrik tappat bort oss några gånger på vägen hem haha. Dagen efter väcker Dan mig för tydligen är de jag som ska hämta o registrera bilen o köra första milen.. Bara upp o sätta fart då .. Frukost, alla är bakis o börjar supa på. Aniela drar med dom andra o börjar me shots till brunchen. Ja kör dom första fem timmarna.. Vi sover i Holmavik isch på något vandrarhem/gammal gympasal. Spelar biljard, lyssnar på musik i en kastrull o dricker tequila. Berättar hela min livshistoria för Ludde stackarn.. Sover. Dagen efter kör David, ja sitter bak me Aniela o Jacob, dom visar hur man kan halsa vodka o andas så man inte känner smaken. Funkar sådär. Besöker vattenfall, necropants, plockar Magic mushrooms? Haha, jagar får o stannar på samma vandrarhem i Akureyri som förra året. Har soft fest i sovsalen jag Ludde, Fredrik, Aniela o Jacob. Sista roadtripdagen ser vi mer vattenfall, nå coolt konstigt bubblande hål, en varm källa o dimmu borgir. Käkar i Akureyri, Jacob piggnar till efter sin fest i bilen. “why can’t we be Friends” “Cuz you yelling in my ear thats why!!!!” Fredrik kör till huset. Chillar i soffan innan vi däckar. Sista dagen tillbaka i Reykjavik. Brunch! Lämnar tillbaka bilen vilken vi registrerat en dag för kort så får betala extra. Ja köper varsin korp till mig o Aniela :) Sen festar vi in i de sista på Dillon ❤️ Jag älskar livet, jag är så fylld med kärlek när vi sitter på planet hem att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tänk att de blev så lyckat! Att de finns så många roliga, unika, omtänksamma o likasinnade människor. Jag har haft så kul de här året så jag vill knappt åka hem. För första gången på Island kände ja mig inte övervakad heller på nå vis :) det är alltid att dom är så “pappiga” över mig för att jag är ung. Vilket ja uppskattar iof. Men i år vågade jag gå på alla efterfesten jag ville utan att fråga om lov eller ens informera någon, oh de va så skönt o jag lärde känna massa kul folk ! Jag tror ja var mer mig själv i år på nå vis, men de va väl för att jag var själv. Inte så tokigt ändå ! Grymt tacksam över alla kunder o nya vänner ! De här fyller på mitt hjärta, verkligen ! De enda som va surt va o säga hejdå till alla på Arlanda när dom kan fortsätta medan ja måste ta bussen hem själv till Örebro.
Men vad som mer fyller på mig hjärta är att en kund skickade ett tårtbud till mig till studion idag! Med en stor bild på mig haha! Sjukt tacksam! Tror ja lever i en dröm ibland!
Älskar er !!//MCNew Tattoos

  
  

Göteborg Helg


ICELAND 2015  

  
  Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *