Road back home

Sitter hemma i sängen just nu, Lao ligger här bredvid och sover. För 2 dagar sedan kom jag hem från Island. Det var grymt där borta, i år igen! Synd att Ramon inte kunde följa med, men samtidigt tvingade ju de mig att klara mig själv vilket jag iof är van vid. Sen absolut är jag en ganska tillbakadragen person i större sammanhang såhär. Eller tillbakadragen är fel ord.. Jag har inget behov av att ta plats, eller att framhäva mig inför andra. Jag håller heller inte tillbaka mig själv om någon insisterar på att jag ska va med :) Men jag vet liksom säkert vem jag är och vad jag gör där så jag orkar inte låtsas vara någon för att passa in :) passa in gör man ju aldrig ändå, isåfall skulle ju de betyda att de finns fler exakt som jag med mitt bagage och mina tankar och det vore ju creepy! :)
I vilket fall, fredag, lördag, söndag var det Tattoo mässa! Jag hade sammanlagt 10 kunder på hela helgen, varav 2 var inbokade sen långt i förväg och resten bokade på plats. Så jävla kul, men slitigt! Jag brottas fortfarande med mig själv att kunna säga ifrån när de blir för mycket .. Men jag antar att jag känner för mycket sympati för andra människor för att kunna göra de så oftast väljer jag att prioritera deras behov framför mina egna. Jag är ju bara på Island en gång om året, klart dom ska få en tatuering.. Äta kan jag göra när jag kommer hem.. :) som tur va serverade dom ägg backstage hehe :) min favorit!
Efter mässan hyrde vi en bil, körde 5 timmar på en grusväg som liknade mer en tur på Liseberg med både bergochdalbana o spökhuset haha. Det var gropar överallt, den ena djupare än den andra, vattenfyllda.. plötsligt dök de upp massa får o i andra sekunden en stor jävla svan! Med hög musik alltifrån Mozart till modern drum and base tog vi oss ur och checkade in på ett hostel i Akureyri. Vi hann besöka fler varma svavelluktande källor, se vattenfall gejsrar och Dimmu Borgir. Sen bjöd en äkta isländare på lamm- BBQ sista kvällen innan vi återvände till Reykjavik :) precis innan vi steg på planet hann vi även se norrskenet ! Supercoolt ! Nu när jag äntligen är hemma har jag såklart drabbats av den klassiska “komma hem från Island förkylningen” som så många andra. De flesta verkade dock ha den redan på Island så kan vara därför också.. -.- Men men, tillbaka till verkligheten ! :) nu ska jag sova! Natti //MC

IMG_5782-2.JPG

IMG_5545-0.JPG

IMG_5774-2.JPG

IMG_5778.JPG

IMG_5780-0.JPG

IMG_5754.JPG

IMG_5762.JPG

IMG_5523.JPG

IMG_5521.JPG

IMG_5520.JPG

IMG_5504.JPG

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *