Something from Nothing

Hej, hej, hallå dagboken.. Som Bert skulle ha sagt :) jag läste Berts bravader när jag var liten, en utav få böcker jag läst. Jag är ingen bokslukare. Läser helt biografier eller typ hur man utvecklar sitt kreativa sinne, eller böcker om hur man lär sig älska sig själv. Visste ni att man behöver kunna tro på sig själv för att kunna vara kreativ? Ändå så känns de som många konstnärer inom alla former antingen är djupt deprimerade eller helt enkelt galna. Det är väl en hårfin gräns kanske hehe.. Jag försöker i alla fall hålla mitt kreativa sinne igång utanför studion. Utöver yogan, rockyogan och streetdancen har jag provat en sommarkurs i showdans. Inte första gången jag dansar showdans visserligen, är nog de jag känner mig mest trygg i med tanke på revyn i 6 år. Men alla lärare är ju olika också, så det var sjukt roligt ! Sen pysslar jag ju alltid hemma känns de som, är de inte något ätbart blire kanske något fint till balkongen eller rensa o skänka bort gamla kläder hehe. Ah nog om de, det har hänt massor sen jag skrev sist, men det är ju heller ingen dagbok de här :) Ramons mässa blev grym, i alla fall för mig ! Tror jag hade 11 eller 12 kunder på hela helgen. Lördagen jobbade jag verkligen non-stop ! Det som var lite surt va att typ alla pengar jag tjänade ihop den helgen gick åt till att betala en lampa jag köpte av David Sena. David va killen i New York som jag o Ramon sov hos när vi var på en föreläsning i Boston för 2 år sen. Han har en tatueringsstudio i chinatown, gammal vän till Ramon. Han tatuerar inte bara utan målar även med eld ! Oh det är ju just så han har gjort den här fantastiska lampan! Jag förstår mig forfarande inte riktigt mig på hur han gör, men det är krut o någon träskiva man lägger på o sen tänder man eld o så bildar de vackra mönster! Oh jag paxade alltså en lampa för typ ett och ett halvt år sen. Sen har de varit mycket hit o dig hur han ska kunna skicka den till Sverige o så måste han byta kontakten så den passad våra uttag. Så de blev helt enkelt att han tog med den nu på mässan! Jag blev ju såklart jätteglad, som jag väntat o längtat ! Men inte hade jag tänkt på priset.. Typ aldrig, jag var bara så säker på att jag ville ha den, mest för den är så sjukt unik. Men ja ja, så jag gick typ plus minus noll på den helgen kan man säga. Jävla tur att ja hade så mycket kunder haha ! Sen Sweden Rock Festivalen va awesome, Slash och Extreme var mina favoriter !! Vi missa lite för många bra band för vi hade så trevligt vid campet dock.. Hade varit kul o sett mer av Airbourne och Judas Priest.. Våran husvagn var ju lätt grymmast på hela festivalen by the way !

Sen en kul sak, ja har inlett ett arbete med en fotograf o en stylist ! Vi ska göra en riktigt grym grej tillsammans, men de får ni se när de kommer ! Så länge fotade de mig, nytt här till hemsidan tänkte ja :) Ska uppdatera galleriet också, dock har min systemkamera från studion blivit stulen så de kommer bli lite mobilbilder är jag rädd..

Den här helgen, trots midsommar har ja varit lite sjuk. Men de var väl bara på tiden. Ska duscha av mig de sista bacillerna nu så jag slipper boka om någon kund i veckan ! Trevlig kväll !

   
              

         

   

              

  Bilderna hamnar hullerombuller..

  

    

                  

     

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *