Somewhere between heaven and hell

Tjenis Penis! Söndag kväll, sitter i soffan och funderar på om jag ska ta en kopp te eller om jag fortfarande är för mätt efter besöket hos svärföräldrarna :) Lao spelar hockey på sitt nya PS4a .. Helgen har varit ganska lugn, har haft en utav mina närmaste vänner Karin här. Tjejkväll o sen besök på Hindersmässan :) Om vi blickar tillbaka lite kan jag ju börja med att det var superkul i Idre! Lao överlevde släkten, vi åkte skidor nästan alla dagar, var även på skotertur och fick se renar ! De blev många glas vin, god mat och omgångar vid dart-tavlan ! Min ena moster har träffat en norrman som hon hade med sig, han bjöd även på klassisk norsk lutfisk en kväll. Det var, spännande .. Haha :P Sen på nyår hade vi middag och fest hemma hos Ronnie o Sandra, astrevligt ! Fruktansvärt god mat blev de ! Sen skålade vi in tolvslaget till Final Countdown ! De roligast var nästan att min gamla “vapendragare” oh absolut en utav mina bästa vänner “MysMicke” kom ! Vi har varit kompisar långt tillbaka sen gick vi tillsammans på gymnasiet och efter estet började han plugga rymdfysik och flyttade låååångt upp i nordsverige! Så var otroligt kul att han kom hit över nyår ! Han berätta om en extrakurs han ska läsa nu på Svalbard där de är lag på att ha vapen till självförsvar om man ska vara ute i naturen för att det finns så mycket isbjörnar ! Ascoolt !
Efter nyår har jag bara jobbat. Så fyllde jag år 24/1 och då hade jag först lite familj hemma på dagen på fika. På kvällen hade jag och Ronnie slagit ihop våra födelsedagsfiranden till en stor fest ute där hans pappa bor ! De blev så jävla lyckat :D kom massa folk ! Bara hans o mina vänner ! Jag chansade lite o bjöd alla mina kompisar från Arboga men tänkte att dom orkar aldrig krångla sig först till Örebro sen ut till festen. Men så kom dom !! Oh några till haha :D med lite hjälp från min underbara TaxiLena (Taxi Citisupport) Oerhört tacksam för att dom kom, saknar alla så sjukt mycket ibland ! Även mitt ex Albin kom med sin sambo! De var faktiskt jättekul ! Jag o Albin har ju alltid varit kompisar så o att jag skulle gilla han tjej var ju därför inte så konstigt hehe :) Så många som var gulliga o köpte presenter också vilket verkligen inte var nödvändigt :) men otroligt snällt ! Väldigt nöjd o lycklig över alla underbara folk jag har runt omkring mig ! Tycker det är väldigt viktigt att omge sig av folk man mår bra utav o jag känner äntligen att jag kan säga att jag bara har såna kompisar nu ! Tack för att ni finns om någon läser <3 De som har känt mig länge vet att jag är en liten mes. Jag är för snäll för mitt eget bästa o det har gjort att jag har fått tagit en del skit. Det här är något jag jobbar med och jag kan ärligt säga att jag har blivit mycket bättre. Ibland trillar jag tillbaka, självklart .. MEN samtidigt har jag fått mycket kortare stubin så jag tar de ett tag tills de går över gränsen och sen öser jag bara ur mig allt jag känner o de får liksom bära eller brista ! Jag orkar inte bry mig längre, vad ska jag liksom gå runt o härda ut för när något inte känns riktigt hundra. Vad har jag gjort för att förtjäna det ? Ne nu får de fan va ! Man ska vara snäll men inte dum ! Jag gör faktiskt inte någon en tjänst genom att vara För snäll och det är ju det jag måste fatta.. För visst har jag haft alldeles för många folk omkring mig som utnyttjat detta och det är precis såna som jag inte vill omge mig av ! Värt att lägga på minnet Malin ! Nu är det många roliga spelningar och äventyr inplanterade som jag längtar till! Sen ska jag passa min mosters hundvalp en vecka också ! SuperMysigt ! Oh så på onsdag ska jag börja på street dance ! Ska bli så jävla kul ! Älskar ju att dansa ! Absolut att yogan på måndagar men bästa Maria är sjukt kul och jag känner verkligen att jag har blivit mjukare i kroppen ! Men jag saknar koreografi och jag saknar att svettas ! Hoppas de blir lite sånt på onsdag hehe ! Hade bäst alla ! //Malin

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *