Sugar you know, that I burn for you..

Hej hej !
Oj oj oj, nu var det väldigt längesen ! Ber om ursäkt, men ni vet jag gillar ju ett fullspäckat schema ! Livet är inte till för att sitta i soffan hehe.

Jag vet knappt vart jag ska börja faktiskt, det här kan ha varit ett utav mina bästa år hittills. Även väldigt jobbigt emotionellt, men lätt värt det !
Eftersom jag har insett vad mycket man vinner på att åka runt på mässor och att gästa på andra studios så har detta blivit ett stort fokus för mig 2017. Man träffar så många underbara människor, lär sig hur andra jobbar och får nya kontakter till nya möjligheter ! Jag ställer också lite högre krav på mig själv om jag kanske jobbar bredvid människor jag ser upp till, vilket är väldigt utvecklande samtidigt pirrigt! Men jag kan ofta prestera bättre om jag sätter lite högre press på mig själv ! Att stanna inom sin comfort zone har nog aldrig riktigt varit min grej ändå så :) Även om jag ibland måste gå in på toaletten, hyperventilera o fälla en tår för jag vet knappt vad jag håller på med, så kommer jag ändå alltid ut på andra sidan några erfarenheter rikare!
Så först o främst har jag gästat väldigt mycket i Stockholm på tidigare Lifestyle Tattoo Södermalm som nu har bytt namn till Studio Blanco Tattoo. Jag trivs sjukt bra där! Har gästat ungefär en vecka varje månad. Det är fantastiska människor och jag har börjat skapat mig en liten kundkrets där med, vilket gör mig oerhört glad och tacksam ! Många av mina tatuerar-vänner bor där, några andra vanliga vänner me såklart o sen har jag självfallet träffat massa nya !

Men i alla fall ! En dag började jag märka att Jay, sångaren i Rival Sons gillade några av mina bilder på instagram! Det kändes lite overkligt först, jag menar jag älskar Rival Sons oh jag älskar Jay’s röst. Det kan ju omöjligt vara hans privata konto och att han som person hittat mig o faktiskt gillar mina jobb. Men efter x antal likes så tog jag mod till mig och skrev ett meddelande på instagram. Ungefär ” Hej, jag har sett att du har gillat några utav mina tatueringar. Vill bara säga att jag älskar eran musik och om du nån gång skulle vilja ha en tatuering av mig skulle jag bli jätteglad” :)

Några månader senare vaknar jag upp hemma hos min moster, jag och morfar är hundvakt tillsammans där.
Jag tittar på min mobil och ser att Jay har svarat !!!! OMG !!! Jag vågar inte öppna meddelandet haha ! Jag springer ner till morfar (Yngve 80+) o berättar, han fattar ingenting ! Jag försöker få igång min mosters bluetooth spelare så morfar kan få höra några utav Rival Sons låtar haha ! Medan jag försöker dricka mitt te utan att få tokspel öppnar jag meddelandet och det står “Tack för att du skriver, ja jag har följt ditt arbete och tycker att du är mycket duktig. Jag skulle älska att få en tatuering gjord av dig när jag kommer till stan ! Jag håller dig uppdaterad, tack !” :D Lyckligaste tjejen i världen blev ja ! Haha :D

Tiden går, under våren har jag dansuppvisning med min grymma Streetdance grupp ! Sen blir det sommar ! Vi är på festival i England ! Download, rockar loss o sprider sen stickers överallt i Camden ! Jag flyger segelflygplan o gör en loop ! Sen blir det England igen med kusinerna som förra året. Vi hade samma gamla nostalgitrip på Now That’s a Festival o lyssnar på tonårsidolerna Blue haha. Men i år stannar vi längre o hinner se mer av London ! Träffar några nya vänner o har det helt underbart ! Samma dag som vi ska resa hem från London skriver Jay igen på min instagram o frågar om vi kan höras på FaceTime ! Dom ska nämligen spela på Grönan om några dagar oh han vill veta om vi kan göra en tatuering i samband med det ! OMG !! Det overkliga börjar bli verkligt ! Som jag har drömt om detta hela sommaren men tänkt att “Nee.. det är för bra för att vara sant”
Väl hemma får jag inte FaceTime att funka.. har aldrig använt det.. Han ber mig ringa istället ! Jag sitter där framför min dator med ett anteckningsblock i handen så hör jag hans röst i andra änden utav luren ! Den är lika len som i sångerna jag har lyssnat på och sjungit till i flera år! Det här är så jäävla overkligt ! Han frågar om jag har haft det bra i London, hehe :) Sen beskriver han sin tatuering med dom finaste orden så jag vet knappt vad jag ska skriva ner på mitt lilla anteckningsblock.. haha ! Det var inte bara en lite blomma han ville göra utan en hel fuckin’ sleeve ! Hur ska jag klara detta på två dagar?? Jag börjar rita o leta referensbilder. Det han frågar om är en sleeve föreställande en mager räv som spyr påfågelfjädrar, jagad av höstens vind med konturerna av ett huvud o en hjärna i… Min Hjärna går på högvarv !

Jag ritar till klockan två på natten, skickar skisser till Jay o han ger feedback. Nästa dag måste jag boka av mina vanliga kunder (förlåt) o boka tåg till Stocholm fort som fan ! Får i alla fall rum på samma hotell som bandet ! Packar alla mina tatueringsgrejer o åker dit ! Köper det sista o försöker få i mig något ätbart innan Jay skriver ! Vi ses på O’Learys utanför hotellet ! Han känner igen mig när jag kommer gående o jag känner hur mitt hjärta slår när jag kramar honom ! Han frågar om jag är nervös……
Men han är jättesnäll o vi pratar lite allmänt innan vi går till hotellet för att förbereda inför tatueringen. Jag tar fram mina 475 miljoner skisser o vi kommer överens vad vi ska göra! Jag packar upp alla grejer o vi sätter dit stencilen. Han gör en spellista speciellt för det här tillfället med en mix utav låtar som han gillar och tycker passar ! Men sen är det nästan som vi känner varandra, vi pratar om allt mellan himmel o jord och har det supertrevligt ! Han hämtar sin special kaffekokare med privata kaffemugg som jag får dricka ur och han spelar låtar han gjort med andra artister o låtar som inte är helt klara än ! Jag känner mig som den absolut lyckligaste tjejen i hela världen o älskar livet o älskar mitt jobb ! Tänkt att mitt jobb har gjort det här ! Här sitter jag o gör min konst på en utav mina absolut störta idoler ! Vi tatuerar hela kvällen o natten ! Dricker kaffe, går ner i lobbyn o käkar mat. När vi inte orkar mer för kvällen säger vi godnatt o han skriver sen efteråt att han ska vara med i en radiokanal (Bandit Rock) o frågar vad jag vill att han ska säga som reklam för mig. Alltså han är så snäll så jag vet inte vart jag ska ta vägen ! Han är liksom en känd människa, som gillar mitt jobb. Men egentligen är han ju inte skyldig mig annat än vad mitt arbete är värt. Ändå så bryr han sig att faktiskt nämna mig i Bandit Rock. Han åker till och med bil dit med en utan arrangörerna till Ink Bash som senare ringer mig o erbjuder mig plats på mässan för att Jay har sagt åt dom att jag förtjänar en plats där ! Jag är inte bortskämd med människor som är snälla mot mig på det här sättet och att han av alla var det kändes amazing ! Jag är så oerhört tacksam !

Dag två, jag har ingen vit färg ! Åker o köper på East Street ! Glider förbi dom på Studio Blanco Tattoo med fjärilar i magen berättar om mitt lilla äventyr haha !
Sen tillbaka och vi tatuerar vidare ! Lunchar på rummet o försöker skynda på för att hinna klart ! Det är ju denna kväll dom spelar på Grönan !! Vi tatuerar till ungefär 45 minuter innan han ska stå på scen ! Plastar in honom helt stressade ! Lao har kommit för att se spelningen o vi har fått VIP pass av Jay. Går upp på VIP balkongen o beställer varsin öl. Spelningen är som vanligt helt otrolig ! Jag blir lite nervös när Jay sliter av sig all plast mitt i alltihopa, men så kan det va ! Tar en öl till ! Sen händer något jag inte vågat hoppas på ens ! Han tackar mig på scen !! Inför alla människor <3 Han säger ungefär “Jag har väntat i månader på att få komma tillbaka till Sverige, ni ser att jag har en full sleeve på min arm, jag tatuerade mig igår och idag och jag vill tacka Malin Carper på carperink.se hon är en mycket talangfull ung artist som är påväg uppåt ! Och jag hittade henne och jag vill tacka henne för det hårda arbetet, Tack, tack så mycket Malin !”
Mina ögon fylldes av tårar o mitt hjärta av kärlek, lycka o tacksamhet ! <3
Vi träffade resten utav bandet backstage. Jag hade inte fått träffat dom tidigare för Jay sa att om dom fick reda på mig skulle dom också vilja ha tatueringar o han ville ha mig för sig själv denna gång haha. Jag tog i hand med dom andra killarna o dom bara ” Oh är det du som är Malin som har tatuerat Jay, grymt jobbat I’m a big fan !” Sjukt haha :D Vi minglade lite sen skrev Jay att jag skulle komma upp o plasta in honom på nytt. Vi sa några sista ord. Jag sa att det kändes skönt att vi inte blivit helt färdiga för då vet jag att jag kommer få träffa honom igen o då tittade han på mig o sa “Men Malin, jag räknar med att vi kommer vara vänner för alltid nu” Sen när dom satt på turnébussen igen påväg till Norge så skriver han till mig “You are the best Malin, Thank you”
Jag är så sjukt uppfylld utav allt ! Känns helt overkligt ! Jag är så sjukt tacksam över Jay som person att han va så himla mycket mer än vad jag hade vågat hoppas på! Jag menar, han hade lika gärna kunna varit värsta rockstar svinet men nu var han en utav dom mest genuina människor jag någonsin träffat! Oh jag som trodde det skulle bli pinsamt o nervöst att tatuera honom men jag kände mig helt hemma. Älskar Livet !

Okej, nog om detta haha ! Förlåt, jag kommer leva på detta länge ! Lätt det bästa som hänt det här året <3
För övrigt ! Jag har jobbat på mässa i Umeå, jobbat på mässa i Bryssel ! Gaddade en snabbis i London. Varit på semester med familjen på Kreta. Även varit på semester till Key West med mina underbara vänner Johan och Maria. Maria som jag yogar med o hennes man Johan som är sångaren i Amon Amarth! Gästtatuerat på Crooked Moon Helsingborg och gästjobbat 2 månader i Stockholm på Studio Blanco Tattoo. Tanken var att jag eventuellt skulle flytta o börja jobba fast på Studio Blanco Tattoo. Under dom här två månaderna jag var där hade jag det sjukt bra ! Alltså jag vet redan att jag trivs på den studion ! Men när jag gästjobbade på Crooked Moon Helsingborg hos Jacob Pedersen så frågade han mig om jag ville börja jobba där också. Oh jag kunde inte riktigt släppa den tanken. Jacob har varit en stor inspirationskälla till mig sen jag såg honom när han vann Ink Master Sverige för några år sen ! När jag själv precis hade öppnat min egna lilla studio i Arboga.
Jag bokade ju senare tid hos honom för att han skulle göra min ryggtavla o de va ju så vi lärde känna varandra. Jag va sjukt glad bara över att få gästa där ! Sen under gästveckan gjorde jag ett porträtt i färg på en karaktär från Blade Runner filmen. Jacob blev så imponerad att han frågade dom andra på studion direkt om dom skulle fråga mig om jag ville börja jobba där!  Så blev jag så otroligt glad när han frågade, nästan så jag fick lite gråt i halsen faktiskt haha !

Så där va ja i Stockholm på ett ställe som jag vet att jag kommer trivas superbra på, ändå så sa jag ja till Crooked Moon haha ! Men jag vet att det kommer bli jättebra också ! Min magkänsla säger det ! Oh om inte så får jag väl ångra mig senare, man vet aldrig förrän man har provat eller hur ?

Jag har alltså nu sagt upp mig på Elite Artwork och tänker flytta till Helsingborg i mars (om jag hittar någon lägenhet) Wish me luck ! Hoppas alla mina underbara kunder har förståelse för min törst på utveckling, även fast ni måste ta er hela vägen till Helsingborg ! Utan er vore jag ingenting vet ni ! Ni och Jay haha !

Tack för att ni lyssnar på mitt fartfyllda liv. Nu är det bara slutspurt som gäller innan Helsingborg ! Folk har ju blivit som galna nu för att jag ska flytta så får ju 47 mail om dagen med kunder som vill hinna färdigt innan jag drar ! Jag gör mitt bästa men ni måste förstå att jag är också bara människa och timmarna räcker inte riktigt till för att jag ska hinna göra färdigt alla arbeten. Helsingborg är ju Helsingborg absolut, men det är ju inte som jag går o dör ! Vi hinner ! Man ska aldrig stressa klart en tatuering, den ska sitta där resten av livet. :)
Take Care //Malin

Jay Rival Sons - carperink

Tattoo Mess - carperink

Umeå mässan - carperink

Bryssel convention - carperink

Key West - carperink

Studio Blanco Tattoo - carperink

Crooked Moon i mars - carperink

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *